Fragt og retur politik


Fragt:

Hos Redefined Rebel afsender vi alle vores ordrer med track & trace nummer, hvilket betyder at du som kunde altid vil kunne spore din ordre så snart den er overgivet til fragtfirmaet. Alle leveringer til Danmark leveres indenfor 2-3 hverdage, mens levering til udlandet kan forventes leveret indenfor 3-5 hverdage.

Sådan handler du hos os:

For at handle på redefinedrebel.com, skal du igennem 5 steps:

 1. Udvælg de produkter du ønsker at købe på hjemmesiden, vælg den ønskede størrelse og tilføj produkterne til kurven. Gå derefter til indkøbskurven.
 2. Angiv dine personlige oplysninger.
 3. Vælg leverings- og betalingsmetode.
 4. Acceptér vores betingelser og politik om beskyttelse af personlige oplysninger.
 5. Tjek at alle oplysninger og ordredetaljer er korrekte og gå til betaling.

redefinedrebel.com kan du kun bestille de produkter som er synlige på siden. Hvis du ønsker at aflægge en forespørgsel varer, som ikke kan findes på siden, så kontakt os endelig på info@weargroup.com Alle priser er inkl. moms og andre afgifter. Priserne synlige på siden er de opdaterede priser. Når du handler på redefinedrebel.com er alle indgåede handelsaftaler på dansk. Ønsker du at modtage en kopi af ordrebekræftelsen, skal du kontakte os på info@redefinedrebel.com.

Jeg ønsker at returnere en vare:

Hos Redefined Rebel tilbyder vi 14 dages returret + 14 dage til at sende varerne retur. Hvis du ønsker at returnere en vare, skal du vedlægge ordre nummer i  returpakken, hvorefter vi returnere pengene til det kredit kort der har betalt for ordren. Vi gør I forbindelse med returnering af varer opmærksom på følgende:

 • Kunden dækker selv omkostningerne for returforsendelsen.
 • Ved returnering af varer er du som kunde ansvarlig for at varerne er hensigtsmæssigt pakket. Du har ansvaret for pakken fra du modtager den og indtil den er modtaget på vores lager igen. Vi råder dig derfor til at sende pakken med track & trace for din egen sikkerheds skyld.
 • Returpakker skal sendes til vores lager på adressen:
  C5 Logistik/Redefined Rebel
  Hjerting Skovvej 5
  6630 Rødding
  Danmark